top of page

Helsinki City Safari

Hinta:​ Lähtö / Saapuminen  HSK satama Lauttasaari.

55€ / 30 min / min 10 hlö

95€ / 1h / min 8 hlö

140€ / 1.5h / min 8 hlö 

180€ / 2.5h / min 8 hlö kahvitauko 20 min

Suosituin tuotteemme on Helsinki City Safari,

josta valittavana on neljä eri versiota.

2,5 tunnin kierroksella tutustutaan Helsingin merellisiin nähtävyyksiin.

Varustamme asiakkaamme lämpimään kelluntahaalariin tai takkiin kelin mukaan.

Picnic Tour
2,5 h

Vauhtia ja maisemia, sekä pieni picnic Helsingin lähisaaressa.

 

Tällä retkellä tutustutaan Helsingin lähisaaristoon ja sen nähtävyyksiin. Oletpa sitten paikkakuntalainen tai turisti, on tämä retki loistava tapa tutustua pääkaupunkimme merelliseen historiaan. Suomenlinna, Katajanokka ja jäänsärkijät. Kauppatori ja Kaivopuisto. Kaikki yhdellä kertaa. 

Picnic:  Tuhti eväsleipä ja juoma / grillimakkaraa ja patonkia / nokipannukahvit

Varusteet: Varustaudumme retkelle kelin mukaan. Asiakkailla tulisi itsellään olla ulkoiluvarusteet ja kunnon ulkoilukengät.

Kesto: 2,5 h

Lähtöpaikka: Lauttasaari / Sopiva satama

Hinnat:​ 6-30 henkilöä                     195,-/hlö

Offshore Experience

Tämä veneretki sopii parhaiten isompien tilaisuuksien vetonaulaksi.

Otamme tapahtumapaikalle yhden tai useampia RIB veneitä, millä ajelutamme asiakkaat ryhminä jatkuvasti vaihdellen 10 - 15 min kerrallaan. Näin pystymme kyydittämään isommankin ryhmän kohtuullisessa ajassa.

Pelastuspuku -kellunta

Pelastuspukukellunta on ikimuistoinen kokemus. 
Kellunnan voimme suorittaa talvella tai kesällä. Kokeile liikkumista jäällä turvallisesti ja kellu painottomasti vedessä pysyen kuivana ja lämpimänä.

Kellunta voidaan järjestää ympäri vuoden.

Tutustu Helsingin merenranta-ravintoloihin

Retkellä pääset tutustumaan Helsingin upeaan merenrantaravintola tarjontaan RIB-veneen kyydittämänä.

Voimme valita juuri sinulle sopivan reitin useista eri vaihtoehdoista.

Hyljesafari Porkkalaan

Hyljesafari Porkkalan Kallbådanin Hylkeidensuojelualueelle 5 h.


Retki toteutetaan yhteistyössä Metsähallituksen kanssa ja toimimme yhteistyösopimuksemme puitteissa Kallbådanin Hylkeidensuojelualueella. Retken aikana laskemme muun muassa hylkeiden määrän ja raportoimme siitä.

 

Aloitamme retken suuntaamalla kohti länttä.  Ajamme kaunista rantaväylää pitkin Suvisaariston läpi, Penttalan paviljongin ohi ja Porkkalan niemen rantaa, kohti Porkkalan kärkeä.  Porkkalassa rantaudumme ja nautimme eväät,  joko Lähteelän ulkoilualueella tai Porkkala Centerissä. Tauon jälkeen suuntamme avomerelle ja kohti Kallbådanin majakkaluotoja, missä tutustumme hylkeiden päivärutiineihin.

Varusteet: Varustaudumme retkelle kelin mukaan. Asiakkailla tulisi itsellään olla ulkoiluvarusteet ja kunnon ulkoilukengät, kravatti ja korkokengät kannattaa jättää kotiin.

Picnic: Porkkalassa Saaristolounas, kylmäsavulohileipiä ja nokipannukahvit / grillimakkaraa ja perunasalaattia / ruokajuomineen

Aika: 16.6. jälkeen.

Kesto: 5 h.

Hinta: 2950,- / vene / 10 henkilöä

Kysy lisää retkistämme
 

 • SIGHT SEEING

 • SUKELLUSRETKET

 • HISTORIALLISIA NÄHTÄVYYKSIÄ

 • HYLJESAFARIT

 • RIB & FLY

 • RIB & JETSKI

 • RIB & HELICOPTER

 • PELASTAUTUMISHARJOITUKSET

 • AMMUNTA

 • SAFARIT JÄRVISUOMESSA

 • NAVIGOINNIN VALMENNUS

 • KALASTUS

 

Kysy lisää retkistämme ja kerro toiveesi.

Räätälöimme meriseikkailun juuri sinulle.   

.

BOOK NOW

Soita tai lähetä meille sähköpostia.

Jätä yhteystietosi. Me otamme sinuun yhteyttä.

Hintoihin sisältyy 10% alv.

Ltd C-Trek Oy

Särkiniementie 5 A 12 ,

00210 Helsinki, Finland

jukka.terio@c-trek.net

gsm.  +358 500 410 988

 • facebook
 • White Instagram Icon

Name *

Email *

Phone

Message

Your details were sent successfully!

Anchor 1
KEITÄ OLEMME JA MITÄ TEEMME
jukka.terio@c-trek.net

C-Trek on merellisiä ohjelmapalveluja tuottava Helsinkiläinen yritys. Tuotamme turvallisia ja mieleenpainuvia seikkailuja saaristossa tai vaikka Järvi-Suomessa. Tuomme merelliset aktiviteetit osaksi kokoustanne tai toimintapäiväänne ja rakennamme koko tilaisuuden merelle, hyvien yhteistyökumppaniemme kanssa. Emme yksinomaan kipparoi veneitä, vaan toimimme  myös asiakastilaisuuksienne isäntinä alusta loppuun asti.​

Vorteq07.jpg

FOR PROFESSIONALS

jukka.terio@c-trek.net

MONESSA MUKANA

Jos tarvitset apua projektisi, asiakastilaisuutesi tai firmasi kesäpäivän toteuttamiseen tai sinulle tulee vieraita ulkomailta etkä tiedä mitä tehdä heidän kanssaan, niin ota yhteyttä ja anna meidän rakentaa sinulle ja asiakkaillesi merellinen vaihtoehto.

  
Vuosikymmenien varrella olemme saaneet olla toteuttamassa mitä mielenkiintoisimpia tilaisuuksia, missä mukavat ihmiset, mitä erilaisemmat retket ja tehtävät, upeat maisemat ja joskus jopa rankat olosuhteet ovat antaneet asiakkaillemme ja myös meille muistoja loppuelämäksi.

Olemme olleet mukana tekemässä elokuvia ja mainoksia, merellä, jäällä ja joskus jään allakin, turvaamassa purjehdus ja moottorivenekilpailuja,  konsertteja ja ilotulitustapahtumia ja jopa saattamassa vedessä ajavaa moottorikelkkailijaa Helsingistä Tallinaan,. Olemme käyneet bongaamassa hylkeitä ja merikotkia ja vieraan vallan sukellusveneitä. Olemme jahdanneet ja kuvanneet Tall Ships Racen veneitä Suomenlahdella, kuljettaneet reporttereita ja lehtikuvaajia mitä erillaisimpiin kohteisiin, vieneet laite- ja vapaasukeltajia Suomenlahdelle kalastaman ja tutkimaan hylkyjä. Järjestäneet kalastusretkiä, purjehdusretkiä, vesiskootteri- ja moottorikelkkaretkiä ja olleet toteuttamassa jopa kirkkovenesoutua seitsemälle sadalle asiakkaalle.

Olemme uittaneet satoja asiakkaitamme kuivapuvuillamme, kesäisin ja erityisesti talvella, jolloin olemme voineet harjoitella turvallisesti heikoihin jäihin vajoamista ja erityisesti jäälle nousua. Olemme toimineet virka-aputehtävissä viranomaisten apuna. Olemme nostaneet uponneita veneitä, etsineet pohjasta kadonneita tavaroita ja esineitä, sukeltaen ja viistokaikuluotaamalla. Tehneet retkiä RIB veneillämme Päijänteellä, Saimaalla ja Lofooteilla. Olemme kuljettaneet kymmeniä tuhansia, kaikista maailman kolkista saapuneita risteilyasiakkaita, katsomaan maailman hienointa ja ainutlaatuisinta saaristoa Helsingissä ja vieneet  pääministerin vieraineen kalaan. Kaiken tämän ja paljon muuta olemme tehneet ja tulemme aina jatkossakin tekemään intohimoisesti ja innostuneesti, tinkimättömällä ammattitaidolla ja avoimin mielin.  

 

Ystävällisin Terveisin

Jukka Teriö

Turvallisuus ja mukavuus ennen kaikkea.

 

Meriseikkailut suoritetaan huipputurvallisilla ja Merenkulkulaitoksen katsastamilla Tornado / Vorteq RIB veneillä.

Alusten päällikköinä toimivat aina kokeneet ja kuljettajankirjan omaavat oppaat.

Turvainfo ennen retkeä.

Oppaat varustavat sinut keliin sopiviin varusteisiin, jotta retkestä tulisi sinulle ja seurueellesi unohtumaton elämys.

Varusteemme ovat turvallisuusmääräysten mukaisia ja mukavia käyttää.

Tuomme myös RIB venekalustomme maahan, myymme ja huollamme sitä. Myymme myös käytössämme olevia Inmar Kumiveneitä, sekä koulutamme asiakkaitamme käyttämään kalustoa turvallisesti.

Jos olet kiinnostunut kumiveneistä, pienistä tai isoista ota yhteyttä. 

DSC02110.JPG
P3163405.JPG
DSC_0080.JPG

.

bottom of page